Úton lenni…

Úton lenni…

Imádok vezetni.

17 évesen lett jogosítványom. Sokféle autót vezettem már, és szuper érzés jó autót vezetni.

Most egy gyönyörű, biztonságos autóm van.

Sosem volt még ilyen, nagyon élvezem.

Nem szégyellem nő létemre, hogy szeretem a jó autókat.  Tudom, hogy ez inkább a férfiakra jellemző, de biztosan vannak rajtam kívül még nők, akik imádják az autókat. ☺  

Jó érzés kényelmes, tiszta, komfortos autóban ülni, zenét hallgatni, és suhanni az úton, főként, ha hosszú útra megyek.

Miután elég mozgalmas életet élek az autóm kicsit a lakásom is. Parfüm, rúzs, nedves törlőkendő, fertőtlenítő, kis bicska, körömreszelő, illatosító, cellux, kulcsok, puha rongy, napszemüveg, elemlámpa, stb…

Reggel, amíg bemelegszik az autó, befejezem a sminkem. Átgondolom az elindulást, beteszem a kedvenc zeném, áttörlöm az autót. És mire végzek, éppen bemelegszik a motor.

Imádom a jó illatosítókat, az illatokat. Mindig illatos az autóm. Volt egy Marutim, Ő is mindig illatos volt. Nagyon vicces pici autó volt, de elvitt mindenhova. Persze akkoriban nem jártam nagyon messzire, csak kb. 60 km-es körzetben. Amikor megvettem, azt gondoltam, hogy milyen jó ez reklámautónak és felmatricáztattam. A fehér marutin rózsaszín feliratok és lovacskák, pónik voltak. Nagyon tetszett a gyerekeknek. Aztán sajnos megállt és eladtam.

Aztán elindult a Toyota korszakom. Azóta toyotám van, és nagyon szeretem. Nagyon megbízható autó.

Amikor Egerbe járok tanítani, vagy a fiaimhoz megyek, akkor 1 nap legalább 4 órát ülök az autóban. Imádok hangosan zenét hallgatni. A kedvenc zenéimet hallgatom és hangosan énekelek. Van, amikor táncolok is, mert el vannak gémberedve a végtagjaim és legalább megmozgatom őket. Persze ezt inkább az autópályán, amikor nincs nagy forgalom.

Egyszer bementem a Mc-ibe és az alábbi beszélgetés ütötte meg a fülem. 3 hölgy beszélgetett.

- Tudjátok, a nők mit néznek meg először az autón?

- Nem.

- A színét és a fenekét/hátulját.

Megmosolyogtam, ezt még sosem hallottam. Az, hogy a színe fontos az oké, de a feneke?

Azt hittem ez férfiaknak fontos. ☺

Nekem az egész autó fontos, most életszükséglet. ☺

Share

KAPCSOLAT


E-mail

 

Telefon

+36 30 99 82 528